Kvalifikácia a etika nie sú formalitou - Vlach, Jiří
Fungovanie verejného obstarávania v USA. Legislatívne, procesné, kontrolné a informačné opatrenia. Právo občana na kontrolu. Znalosť predpisov a štandardov. Dodržiavanie etického kódexu. Nadstavbové školenia.