Evropská ekonomika i měna na ústupu - Marek, David
Prehľad predbežných výsledkov inflácie a hrubého domáceho produktu za celú eurozónu. HDP v Nemecku a vo Francúzsku. Prognózy vývoja nemeckej ekonomiky. Reakcie ECB.