Novela Občianskeho zákonníka - Fýger, Jozef
Dňa 1. júla 2001 nadobudla účinnosť novela Občianskeho zákonníka, ktorou sa mení a dopĺňa Občiansky zákonník v ustanoveniach týkajúcich sa nájmu bytu a vkladov.