Lízing a niektoré majetkové trestné činy - Hučík, Karol
Význam a podstata lízingových obchodov. Riziká lízingových obchodov. Lízingová zmluva ako najčastejšie vyskytujúci sa trestný čin. Škoda pri majetkových trestných činoch.