Novela zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania - Giller, Pavol
Dňa 1. mája 2001 nadobudol účinnosť zákon č. 148/2001 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Podstata tejto novely a dôvody pre jej prijatie.