Slovensko na ceste do Európskej únie - Šucha, Jozef
Zosúladenie právneho poriadku SR a EÚ. Integračný proces a začiatky rokovaní o vstupe. Tri okruhy kritérií. Negociačné stretnutia. Finančná pomoc EÚ. Hospodárska spolupráca SR-EÚ. Súčasný stav prístupového procesu. Úlohy vlády SR v roku 2001.