Vliv evropského práva na aplikaci práva ČR po vstupu do EU - Vlasáková, Natália
Špecifické znaky právneho poriadku Európskeho spoločenstva. Odlišnosti komunitárneho práva od práva medzinárodného a vnútroštátneho. Pripravenosť českého právneho poriadku na aplikáciu práva Európskeho spoločenstva.