Politická krize na Ukrajině - Kopeček, Lubomír
V apríli 2001 vyslovil ukrajinský parlament vláde Viktora Juščenska nedôveru. Politická kríza, ktorá je na Ukrajine už od konca minulého roku sa tým dostáva do ďalšej fázy. Príčiny politickej krízy na Ukrajine.