Česká koruna nebo euro? - Rusek, Antonín
Prehľad základných teórií v oblasti voľby medzi domácou a zahraničnou menou, vrátane teórie optimálnej menovej oblasti. Analýza českého hospodárstva po roku 1993 a identifikácia platobnej bilancie ako hlavnej prekážky trvalého rastu.