Ocelářský průmysl: Zrádný byznys
Bushova vláda plánuje uplatňovať ochranárske opatrenia v oceliarskom priemysle v Európe a v Ázii. Problémy oceliarskeho priemyslu v USA. Výroba desiatich najväčších svetových producentov ocele podľa regiónov.