Konkurz a vyrovnanie v podmienkach sociálnej poisťovne - Bohoš, Martin
Sociálna poisťovňa patrí k najväčším veriteľom v SR. Súhrn najdôležitejších právnych informácií nevyhnutných pre efektívny výkon veriteľských práv v konkurznom a vyrovnávacom konaní, ktoré by mali poznať zodpovední zamestnanci výkonných orgánov Sociálnej poisťovne.