Sociálny fond - Jendrálová, Anna
V roku 1994 bol prijatý zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde, ktorý bol zmenený a doplnený zákonom č. 375/1996 Z.z. Tvorba a použitie sociálneho fondu. Zdaňovanie príspevkov zo sociálneho fondu.