Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2000 skrátená verzia
Sociálna poisťovňa vykonávala svoju činnosť v roku 2000 v súlade so zákonom č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Štruktúra výročnej správy pokrýva všetky oblasti činnosti poisťovne. Obsahovo hodnotí činnosť samosprávnych orgánov a výkonných orgánov poisťovne, ústredia a pobočiek poisťovne.