Úloha audítora pri ohodnocovaní majetku podnikov - Šefčík, Miroslav
Právne úpravy týkajúce sa úlohy audítora pri ohodnocovaní majetku podnikov. Úloha audítora pri ohodnocovaní konkurznej podstaty, pri ohodnocovaní majetku podniku vstupujúceho do likvidácie, pri ohodnocovaní majetku fungujúceho podniku.