Reformu verejnej správy rozbieha sedem návrhov zákonov a noviel - Reiselová, Eva
Diskusie okolo návrhov zákonov o vyšších územných celkoch a voľbách do nich v slovenskom parlamente. Novelizácie existujúcich zákonov, návrh zákona o vyšších územných celkoch a návrh tzv. veľkého kompetenčného zákona, ktorý predložilo do vlády Ministerstvo vnútra. Výhrady ZMOSu k viacerým úpravám. Nedôvera voči územnej samospráve. Rozpočtové pravidlá podľa návrhu zákona.