Dovoz a vývoz tovaru a daň z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Tovar podliehajúci dani pri dovoze. Základ dane a výpočet dane pri dovoze tovaru. Príklad výpočtu. Splatnosť dane a spôsob platenia dane.