Ako a kde nakupujú zákazníci
Prieskum u spotrebiteľov v Bratislave, Trnave a Malackách či uprednostňujú väčšie alebo menšie prevádzky a čo im chýba v predajniach. Čo oceňujú zákazníci v Bratislave a v Trnave. Ako prilákať zákazníka v Malackách.