Leto zvyšuje predaj - Bokorová, Jana
Rozhovor s Ing. Radovanom Pekníkom o predaji nealkoholických nápojov v letnom období, o nových trendoch v nealkoholických nápojoch u nás a vo svete, ako aj o obaloch tohto sortimentu.