Vývoj napreduje, predaj klesá - Košťál, Daniel
Trh s bielou a čiernou technikou prechádza zmenami. Špecifiká predaja toho segmentu. Dve trotichodné kategórie oslovujúce zákazníka. Rozšírenie predaja na splátky. Vybavenosť elektrospotrebičmi v domácnostiach.