Struktury informačních toků v dodavatelských řetězcích - Gros, Ivan
Základné informačné toky v podniku. Klasický tok informácií v logistickom reťazci. Integrácia predpovedí v reťazci. Integrácia riadenia v reťazci. Výhľad integrácie informačných tokov v dodávateľských reťazcoch.