Po Sloanovej technokracii sa stáva najdôležitejšou z firemných hodnôt dôvera - Kets de Vries, Manfred F. R.
V minulosti vládla v priemyselných korporáciách technokracia. S reštrukturalizáciou, explóziou informačnej a komunikačnej technológie, zmenami v krajinách SVE dochádza k zmene foriem manažmentu. Samoobnovujúca sa organizácia. Vytváranie úspešných organizácií. Systémy motivačných potrieb. Organizačná kultúra a osobné potreby.