Kompetentnosť predajcu - predpoklad úspechu v osobnom predaji - Višňovský, Jozef
Pre mnohé organizácie je nevyhnutné budovať a udržiavať si vlastnú obchodnú sieť, v ktorej významné postavenie pripadá tzv. osobnému predaju. Pre úspech v osobnom predaji má význam osobnosť predajcu. Sledovanie tohto problému na skupine obchodných zástupcov v poisťovni pôsobiacej na slovenskom poistnom trhu.