Privatizácia bude po niekoľkoročnej absencii podliehať kontrole - Medžová, Andrea
Najvyšší kontrolný úrad (NKÚ) SR bude už v tomto roku kontrolovať nakladanie s verejnými zdrojmi a majetkom vo Fonde národného majetku (FNM) SR. Táto kontrola sa bude vzťahovať aj na iné právne subjekty. Privatizácia sa tak dostane pod kontrolu, čo dosiaľ podľa slovenskej legislatívy nebolo možné. Kontrolné právomoci fondu. Možnosť fondu predávať pohľadávky. Využitie príjmov fondu z privatizácie.