EÚ a slovenské poľnohospodárstvo - Janků, Jana
Z obsahu: Agrárne rozhovory s Európskou úniou nebudú jednoduché. Ľubomír Miček: Rokovania preveria obe strany. Tempo prispôsobovania sa únii je nedostatočné. Chýbajúca akreditácia Agentúry Sapard brzdí prísun peňazí. Ciele programu Sapard v SR. Slabinou je najmä nevysporiadané vlastníctvo k pôde. Všetky financie do rezortu budú prúdiť cez platobnú agentúru.