Vplyv ekonomickej transformácie na súčasný stav slovenského poľnohospodárstva - Ižáková, Viera
Štruktúra poľnohospodárskej výroby v SR. Konkurencieschopnosť hlavných poľnohospodárskych produktov. Dôchodková situácia poľnohospodárstva. Ekonomická výkonnosť poľnohospodárstva. Poľnohospodársky zahraničný obchod a obchodná politika v SR.