Problematika výrobných služieb v štruktúrach agropotravinárskeho komplexu - Zoborský, Ivan Mojmír
Problematika služieb pre poľnohospodárske podniky. Biologické, technické a ostatné špecializované služby v agropotravinárskom komplexe. Analýza agrárnych služieb v okrese Prievidza. Návrhy v oblasti technických služieb pre odvetvia rastlinnej výroby.