Poriadok do odpadov môže priniesť až nový zákon - Sobinkovič, Branislav
Nelegálne skládky komunálneho odpadu v Prešovskom a Košickom kraji. Potreba, aby ľudia pochopili, že ten kto odpad spôsobuje, musí byť zaň aj zodpovedný. Situáciu s nekontrolovaným odpadom by mohol vyriešiť nový zákon o odpadoch. Situácia o odpadoch v slovenskej legislatíve. Nedostatok financií na rekultiváciu odpadu. Kontroly odborov životného prostredia odpadových skládok.