Konkretizovaný menový program NBS na rok 2001
Plnenie menového programu v roku 2000. Východiská konkretizácie menového programu na rok 2001: platobná bilancia, hospodárenie verejných financií, hrubý domáci produkt, mzdy, inflácia. Predpoklady menového programu a očakávaný vývoj do konca roka.