Výsledky hospodárenia verejného sektora Slovenskej republiky v roku 2000 - Sahaj, Ján
Základná zložka verejného sektora - štátny rozpočet. Hospodárenie štátneho rozpočtu s deficitom. Celkové príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Štátne záruky za bankové úvery. Vzťah NBS a štátneho rozpočtu SR. Vývoj štátnych finančných aktív a pasív v roku 2000. Štátne fondy. Fond národného majetku. Výsledok hospodárenia organizácií verejnej správy.