Kaspická ropa a Slovensko - Koribský, Jaroslav
Z obsahu: Kvalita je devízou kaspickej ropy, rozhodujúca však bude cena. Odesa - Brody chcú byť alternatívou Bosporu a Dardanel. Kazašská ropa útočí na západné trhy. Azerbajdžan ťaží z jasných partnerstiev. Kaspické more stále čaká na svoj štatút.