Spokojnosť manažéra so sebou zvyšuje šance na úspech firmy - Začková, Katarína
Psychológovia a psychiatri zdôrazňujú význam relaxácie manažérov. V zhone nie sú schopní ani ochotní rozoznať silné a slabé stránky u seba ani firmy. Najmä v období transformácie podliehajú rôznym tlakom. Ak manažér dokáže nájsť samého seba, dokáže aj firme ponúknuť optimálnu základnú stratégiu. Existencia poradenstva pre manažérov, podnikateľov, ako aj tvorivých pracovníkov. Význam zdravého životného štýlu.