Ekonomická pridaná hodnota: chýbajúce ohnivko - Young, David
Charakteristika EVA - spôsob merania zisku (účtovného zisku). Príklad americkej spoločnosti SPX, ktorá zaviedla EVA, aby zlepšila svoju výkonnosť. Konkrétne kroky, ktoré urobila SPX a iné spoločnosti, aby zlepšili svoj finančný výsledok. Profil úspešných a neúspešných používateľov EVA. Moderný plán odmeňovania podľa EVA. Otázka, či je EVA správna.