Oceňování úvěrových pohledávek - Poláček, Bohumil
Charakteristika a metódy oceňovaných pohľadávok: 1. Stanovenie hodnoty na základe schopnosti dlžníka splácať. 2. Stanovenie hodnoty pohľadávky simuláciou konkurzu. 3. Stanovenie hodnoty záložných inštrumentov. Výsledná cena pohľadávky.