Aktuální výzva pro interní audit corporate governance - perspektivní výzva pro interní audit - Tyll, Josef
Funkcie interného auditu - skvalitnenie procesov vnútorného kontrolného systému, zefektívnenie riadiacich procesov banky. Očakávania od interného auditu. Interný audit a zmena podnikateľského prostredia. Ochrana záujmov banky.