Vytvorenie tímu vo vrcholovom manažmente - Hambrick, Donald C.
Hrozba pre obchodné spoločnosti - nedostatok komunikácie v rámci topmanažmentu. Potreba efektívnej spolupráce topmanažérov. Význam tímovej spolupráce. Tvar topmanažérskeho tímu. Postupy ako z riadiacich pracovníkov vytvoriť tím. Podmienky a realizácia transformácie spoločnosti. Situácia, keď nefunguje manažérska súdržnosť.