Bavlnárske závody v Ružomberku ťažia staré resty - Velecký, Milan
Hospodárenie Bavlnárskych závodov (BZ) - Texicom, s.r.o. Ružomberok za päť mesiacov r. 2001. Po rokoch vysokých strát vykázali zisk. V r. 2000 skončila firma so stratou a spoločnosť ťažia straty a dlhy z minulých rokov. Nad spoločnosťou visí hrozba konkurzu. Nové vedenie firmy vypracovalo konsolidačný program firmy na r. 2001-2005. Program má ozdraviť firmu. Počet pracovníkov firmy.