Interní audit a směrnice BIS - Báčová, Jana
Materiál Bazilejského výboru pre bankový dohľad týkajúci sa interného auditu v bankových organizáciách (kompletný materiál ako publikácia No. 72 je prístupný na internete http://www.bis.org/publ/index.htm). Definícia, ciele, úlohy a zásady interného auditu. Vzťahy orgánov dohľadu, interného auditu a externého audítora. Výbor pre audit. Outsourcing interného auditu.