Romové v Evropě z pohledu demografie - Kalibová, Květa
Projekt Rady Európy - Demografické charakteristiky národnostných menšín v Európe. Romovia a štatistika. Demografia rómskej populácie z výsledkov sčítania ľudu v rôznych krajinách Európy.