Pakt stability ako základný nástroj riešenia problémov v juhovýchodnej Európe - Goga, Roman
Ciele vytvorenia medzinárodného inštitútu Pakt stability (Stability pact activities for South-eastern Europe). Pracovné okruhy Paktu stbility. Oblasť ľudských práv a národnostných menšín. Správne riadenie. Návrat utečencov. Rovnoprávnosť pohlaví. Mediálna politika. Parlamentná spolupráca. Segedínsky proces.