Potraviny budúcnosti - Šramková, Katarína
Starostlivosť o kvalitu trvanlivých potravín. Rast dopytu po trvanlivých potravinách. Štyri stupne pripravenosti potravín. Rôzne spôsoby spracúvania potravín.