J. M. Kramer: Budovanie firemnej kultúry je nekonečná cesta zmien - Začková, Katarína
Zmeny, ktoré plánuje uskutočniť 51-perc. akcionár Slovenských telekomunikácií (ST) Deutsche Telekom. Budovanie firemnej kultúry predstavuje nekonečnú cestu zmien. Funkčná organizačná štruktúra zlepšuje komunikáciu. Zoštíhľovanie. Potreba hromadného prepúšťania. Rekvalifikácia zamestnancov. Audit firemnej kultúry. Topmanažéri ST považujú budovanie firemnej kultúry za jednu z najťažších úloh.