Nadnárodný organizovaný zločin a korupcia - nebezpečenstvá ohrozujúce demokratickú spoločnosť - Goga, Roman
Pochopenie, podstata a trendy vývoja nadnárodného organizovaného zločinu a korupcie v Európe. Faktory, ktoré ho podporujú. Vznik a vývoj nadnárodného organizovaného zločinu v niektorých štátoch sveta. Medzinárodné nástroje proti nadnárodnému organizovanému zločinu a korupcii.