Vyplácanie dlhopisov závisí len od privatizačných výnosov - Medžová, Andrea
Množstvo dlhopisov vyplatených FNM SR fyzickým osobám za prvý polrok r. 2001. Forma vyplácania dlhopisov. Vyplácanie dlhopisov majiteľom najmä zo zdrojov tohtoročnej privatizácie. FNM vkladá veľké nádeje do príjmov z privatizácie majoritného balíka akcií Všeobecnej úverovej banky, a.s. Bratislava. Ďalšie zdroje, z ktorých by sa mohli vyplácať dlhopisy. Nevyhnutná prolongácia nárokov právnických osôb. Štatistika splácania dlhopisov FNM.