Možnosti uplatnenia úľav na dani z príjmov - Frimmelová, Anna
Uplatnenie daňového úveru daňovníkom, ktorý prvýkrát vykáže základ dane a daň najskôr v zdaňovacom období roka 2000. Oznámenie MF SR č. 5709/2000-72 "o uplatňovaní ustanovenia parag. 35 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov pri čerpaní daňového úveru". Príklad.