Legislativa Evropských společenství v oblasti statistiky - pokus o zpřehlednění - Landová, Markéta Trimble
Príloha časopisu Statistika č. 7/2001 sa zaoberá legislatívnymi úpravami v oblasti štatistiky - v primárnom a sekundárnom práve. Štruktúra legislatívy ES v oblasti štatistiky. Prehľad právnych aktov ES v oblasti štatistiky.