K uplatňovaniu manažmentu znalostí v audite - Alexy, Július, 1926-2024
Význam informácií a znalostí. Charakteristika a upresnenie ľudských znalostí. Znalosti v informačnom manažmente. Vzťah medzi znalosťami a informáciami. Reengineering v spojení s manažérskou prácou. Manažment znalostí - charakteristika. Rozdelenie znalostí. Uplatňovanie manažmentu znalostí. Manažment znalostí v audite.