Základní ukazovatele vývoje ekonomiky České republiky v letech 2001 - Gregorová, Marcela
Príloha časopisu Statistika č. 7/2001 uvádza základné ukazovatele vývoja ekonomiky Českej republiky za určité obdobie roku 2001 a porovnanie zo štvrťrokmi roku 2000.