Nové poňatie prehľadu peňažných tokov a jeho význam - Zajko, Otokar
Základné hľadisko pri triedení účtovných prípadov a ich premietanie do prehľadu peňažných tokov. Vplyv účtovných prípadov na množstvo peňazí (peňažného fondu). Rozdelenie účtovných prípadov. Vplyv účtovných prípadov na množstvo peňazí a zisk. Prehľad peňažných tokov. Rôzne vplyvy účtovných prípadov.