Vnútropolitický vývoj v Iraku po druhej svetovej vojne, 1945-1954 - Sorby, Karol R.
Vnútropolitický vývoj Iraku po druhej svetovej vojne, jeho vplyv na okolité arabské krajiny. Vplyv USA a ZSSR na vývoj v Iraku a na Blízkom východe v tomto období.