Pokračovanie Československo-Vatikánskych rokovaní v rokoch 1970-1977 - Pešek, Jan
Vývoj diplomatických vzťahov a priebeh rokovaní medzi Československom a Vatikánom v období od roku 1968 až do "normalizácie" r. 1977.